Plaćanje i dostava

Plaćanje i dostava

PLAĆANJE

U našoj web trgovini možete plaćati izravnom uplatom na naš žiro račun po predračunu kojeg ćete nakon narudžbe dobiti na svoju e-mail adresu. Predračune šaljemo u radno vrijeme. U slučaju da ne dobijete predračun provjerite u “neželjenoj pošti”, neki put zna tamo završiti ili nas kontaktirajte telefonom ili e-mailom. Vaša narudžba neće biti isporučena dok sredstva ne stignu na naš račun. Uplatu možete izvršiti internet bankarstvom ili uplatom u pošti ili banci.

Plaća se u korist:
Lucror usluge d.o.o.
IBAN: HR4724840081105409078 u Raiffeisenbank Austria d.d.

U poziv na broj stavljate broj predračuna koji ćete nakon narudžbe dobiti na svoju e-mail adresu.

Nemojte plaćati robu prije nego dobijete predračun, postoji mogućnost da roba nije dostupna.

Po primitku uplate, unutar 2-3 radna dana šaljemo naručenu robu.
Plaćanje kreditnim karticama je u pripremi.
Robu ne šaljemo pouzećem.

DOSTAVA

Cijena dostave za narudžbe do 70 € iznosi 4,70 € što će biti obračunato kao dodatna stavka na vašem računu. Dostava proizvoda iznad 70,00 € besplatna je na području Republike Hrvatske osim ako nije drugačije navedeno (posebne ili prigodne akcije). U sklopu tjedne akcije dostava je besplatna za proizvode na akciji neovisno o vrijednosti.

Po primitku uplate šaljemo naručenu robu na adresu koju ste naznačili pri narudžbi. Rok isporuke za naručenu robu je 3-5 radnih dana po primitku uplate. Iznimka mogu biti otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave. Postoji mogućnost da ste naručili proizvod koji je dostupan, ali ne u Zagrebu, nego na nekom od regionalnih skladišta koje veletrgovac ima. U tom slučaju, potrebno je pričekati do 7 dana, dok proizvod stigne na skladište u Zagreb. O tome ćete biti dodatno obaviješteni e-mail porukom.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

OSOBNO PREUZIMANJE

Pri naručivanju je moguće odabrati osobno preuzimanje, ukoliko želite sami doći po naručenu robu. Po primitku uplate obavijestit ćemo Vas e-mail porukom kad roba bude spremna za preuzimanje. Robu preuzimate osobno u našem uredu uz prethodnu najavu, od 9 – 17 sati.

ZAMJENA I REKLAMACIJA

Ukoliko ste primijetili da Vam naručeni proizvod iz nekog razloga ne odgovara (kriva veličina, boja…) moguće je zamijeniti ga za neki drugi proizvod. Proizvod mora biti nekorišten, mora imati originalne etikete i mora biti u originalnoj ambalaži, uz predočen originalan račun. Izravne troškove povrata robe korisnik snosi sam.

Reklamacije vezane za nedostatke proizvoda mogu se izjaviti u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte, te usmeno putem telefona:

  • na broj telefona: 01 2305 368
  • na e-mail adresu: info@skolske-torbe.com
  • na adresu: Lucror usluge d.o.o., Kosorova 13, 10000 Zagreb

U slučaju opravdane reklamacije omogućuje se raskid ugovora uz povrat uplaćenog iznosa ili zamjena proizvoda. Ukoliko se radi o oštećenju i/ili neispravnosti isporučene robe, korisnik treba poslati fotografiju navedene reklamacije kako bi se ista uvažila na temelju fizičkog dokaza. Lucror usluge d.o.o. vrši prikup reklamirane oštećene, neispravne ili pogrešno isporučene robe o svom trošku ukoliko se utvrdi da je reklamacija opravdana, te da korisnik nije utjecao na neispravnost, oštećenje ili bilo kakav nedostatak robe. U slučaju opravdane reklamacije trošak zamjene proizvoda s novim u cijelosti snosi Lucror usluge d.o.o..

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA

Prema uputama Europske komisije možete koristiti link prema platformi za online rješavanje sporova – link.