Privatnost podataka

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju.

Lucror usluge d.o.o. se obvezuje štiti osobne podatke korisnika u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka korisnika. (osim podataka koji su nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda). Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je Lucror usluge d.o.o. po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke korisnika.

Lucror usluge d.o.o. prikuplja osobne podatke korisnika samo u mjeri koji su nužni za ispunjenje svoje obveze, za informiranje o novim i akcijskim proizvodima te dostavu promotivnih materijala, unaprjeđenje odnosa s korisnicima, te radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu. Korisnik ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka. Lucror usluge d.o.o. redovito daje korisniku mogućnost izbora o upotrebi njegovih podataka, uključujući mogućnost odluke želi li ili ne da se njegovo ime ukloni s lista koje se koriste u marketinške svrhe.

Ovu Izjavu ćemo povremeno možda mijenjati i molimo da ju s vremena na vrijeme provjerite. Izmijenjena Izjava bit će važeća s trenutkom objave. Korištenjem web stranica pristajete na prikupljanje podataka i uvjete korištenja kako su izneseni u ovoj Izjavi i s mogućnošću njene nadopune u budućnosti.

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sigurnost naših web stranica ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Lucror usluge d.o.o.
Kosorova 13
10000 Zagreb

T. 01 2305 368
F. 01 2339 132

e-mail: info@skolske-torbe.com